Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ετοιμάζουμε τον πουρέ μελιτζάνας. Βράζουμε το χταπόδι με το κρασί, το ξίδι και το ένα κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα για 35 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει. Δεν προσθέτουμε αλάτι. Όταν είναι έτοιμο σουρώνουμε κρατώντας τον ζωμό σε ένα μπολ και το χταπόδι μόνο του ξεχωριστά. Καίμε ένα...