Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Δροσερό κοκτέιλ για όλες τις ώρες Σε ένα σέικερ ρίχνετε τη βότκα, St- Germain, και το χυμό γκρέιπφρουτ με πάγο και χτυπάτε για 30 δευτερόλεπτα. Ρίχνετε στ ο σέικερ τη φέτα λεμονιού και ανακατεύετε λίγο ακόμα.Ανακινείται ισχυρά και περιχύνουμε με φρέσκο πάγο σε ένα παγωμένο...