Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Πλούσιο και θρεπτικό πιάτο για όλες το μεσημεριανό σας Καθαρίζετε καλά το γαύρο και τον απλώνετε σε ένα ταψί.Χτυπάτε στο μούλτι τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνετε με το μείγμα το γαύρο βάζετε και πράσινη πιπεριά από πάνω.Ψήνετε σε χαμηλή φωτιά στους 180 βαθμούς για περίπου 30...