Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Τοποθετούμε μια κατσαρόλασε δυνατή φωτιά και βάζουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο. κόβουμε το κρεμμύδι σε χοντρά κομμάτια, το σκόρδο σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε στην κατσαρόλα. Κόβουμε το πράσο, τα σέλερι, το κολοκυθάκι, τα καρότα, την πατάτα σε μικρά κυβάκια και τα βάζουμε στην...