Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για αρχή έβαλα μερικά μανιτάρια αφυδατωμένα σε ένα μεγάλο φλυτζάνι καυτό νερό. Τα άφησα μέχρι να ετοιμάσω όλα τα υπόλοιπα υλικά.Έκοψα λεπτές φέτες το κρεμμύδι και το σκόρδο, και έπλυνα και έκοψα φέτες και τα μανιτάρια. Έβρασα το νερό.Έβαλα λάδι σε φαρδύ τηγάνι. Τσιγάρισα το...