Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βήμα 1 Ξεφλουδίζετε εντελώς τις μελιτζάνες και τις κόβετε σε μικρά κομματάκια. Βήμα 2 Σε ένα ζεστό τηγάνι προσθέτετε το ελαιόλαδο και ψήνετε τις μελιτζάνες. Βήμα 3 Τις πασπαλίζετε με το θυμάρι, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Βήμα 4 Συνεχίζετε το ψήσιμο μέχρι να μαλακώσουν...