Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Βήμα 1 Ξεφλουδίζετε εντελώς τις μελιτζάνες και τις κόβετε σε μικρά κομματάκια. Βήμα 2 Σε ένα ζεστό τηγάνι προσθέτετε το ελαιόλαδο και ψήνετε τις μελιτζάνες. Βήμα 3 Τις πασπαλίζετε με το θυμάρι, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Βήμα 4 Συνεχίζετε το ψήσιμο μέχρι να μαλακώσουν...