Wrap με άλειμμα ψητής μελιτζάνας και τραγανό μπέικον

Wrap με άλειμμα ψητής μελιτζάνας και τραγανό μπέικον

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Αντρέας Καβάζης
Βήμα 1 Ξεφλουδίζετε εντελώς τις μελιτζάνες και τις κόβετε σε μικρά κομματάκια. Βήμα 2 Σε ένα ζεστό τηγάνι προσθέτετε το ελαιόλαδο και ψήνετε τις μελιτζάνες. Βήμα 3 Τις πασπαλίζετε με το θυμάρι, την πάπρικα, αλάτι και πιπέρι. Βήμα 4 Συνεχίζετε το ψήσιμο μέχρι να μαλακώσουν...