Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μικρό bowl ανακατεύουμε τη μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού, το μπούκοβο, το σκόρδο καθώς και αλάτι και πιπέρι ανάλογα τις προτιμήσεις μας. Σε τρία διαφορετικά bowls ρίχνουμε: 1ο) το αλεύρι 2ο) το αυγό αραιωμένο με 1 κ. σούπας νερό, χτυπάμε ελαφρά 3ο) την τριμμένη φρυγανιά....