Στριφτό Ολικής Αλέσεως με σύγκλινο Μάνης και πορτοκάλι

Στριφτό Ολικής Αλέσεως με σύγκλινο Μάνης και πορτοκάλι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
admin
Σε ένα τηγάνι προσθέτετε το ελαιόλαδο, το πράσο, το πορτοκάλι, το σκόρδο και το σύγκλινο.Σοτάρετε για 1-2 λεπτά και χαμηλώνετε τη φωτιά.Προσθέτετε 1 κουταλιά ρίγανη και την μυζήθρα και χαμηλώνετε και άλλο την φωτιά. Στο μεταξύ, σε αλατισμένο νερό βράζετε τα ζυμαρικά με βάση τις...