Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για να φτιάξουμε τα μπιφτέκια: βράζουμε την πατάτα και την πολτοποιούμε με ένα πιρούνι.Προσθέτουμε τον τόνο, το αβγό, και 0,5 φέτα από το κασέρι τριμμένο μαζί με τα μπαχαρικά και πλάθουμε με τα χέρια μας το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί.Πλάθουμε τα δύο μπιφτέκια και τα βάζουμε...