Αν χρησιμοποιήσουμε αβγά και μας περισσέψουν οι κρόκοι των αυγών, δεν τους πετάμε.
Τους βάζουμε σε ένα πλαστικό δοχείο με νερό, τους διατηρούμε στην κατάψυξη και τους χρησιμοποιούμε, όταν τους χρειαζόμαστε.
Ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι.
Κόβουμε το ψωμί σε μακρόστενες φέτες και τις τοποθετούμε στο τηγάνι.
Μαγειρεύουμε για μερικά δευτερόλεπτα από την κάθε μεριά μέχρι να φρυγανιστούν όπως μας αρέσει.
Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι,το μέλι και την κανέλα.
Βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για30 λεπτά.
Ακριβώς πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.