Για να γίνουν τραγανές οι πατάτες φούρνου, πανάρετέ τις με αλεύρι ή φρυγανιά στα οποία θα έχετε προσθέσει και λίγα μυρωδικά ή μπαχαρικά (θυμάρι, βασιλικό, κύμινο κ.λπ.) και λίγο αλάτι. Μετά, βάλτε τις στο ταψί με ελαιόλαδο ή λίγο βούτυρο και ανακατέψτε τις. Κατά τη διάρκεια του ψησίματος ανακατέψτε άλλη μία φορά.
Ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι.
Κόβουμε το ψωμί σε μακρόστενες φέτες και τις τοποθετούμε στο τηγάνι.
Μαγειρεύουμε για μερικά δευτερόλεπτα από την κάθε μεριά μέχρι να φρυγανιστούν όπως μας αρέσει.
Σε ένα μικρό μπολ αναμιγνύουμε το γιαούρτι,το μέλι και την κανέλα.
Βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει για30 λεπτά.
Ακριβώς πριν σερβίρουμε πασπαλίζουμε με λίγη κανέλα.
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.