Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα ξύλο κοπής με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβετε τα καρότα και τις πιπεριές Φλωρίνης σε μικρά κυβάκια, ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τέλος κόβετε τα chorizo σε ροδέλες.Τοποθετείτε μία μεγάλη αντικολλητική κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και σοτάρετε το...