Λαβράκι µε κρούστα πατάτας και σάλτσα µαϊντανού

Λαβράκι µε κρούστα πατάτας και σάλτσα µαϊντανού

Από την ιστοσελίδα
https://xrysessyntages.com/
Συγγραφέας
Περικλής Ρουσουνίδης
Βήμα 1 Ξεφλουδίζετε τις πατάτες, τις ξεπλένετε και τις στεγνώνετε. Ύστερα, τις κόβετε σε πολύ λεπτές ροδέλες (σαν τσιπς), είτε µε ένα κοφτερό µαχαιράκι είτε περνώντας τις από την πλατιά λεπίδα του τρίφτη.Βήμα 2 Ξεπλένετε καλά τα φιλέτα του ψαριού και ύστερα τα στεγνώνετε...