Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Παίρνω το κάθε κομμάτι του ψαριού, το αλατοπιπερώνω και το τυλίγω σε ρολάκι που το στερεώνω με μια οδοντογλυφίδα.Στο τηγάνι βάζω το λάδι και σοτάρω το κρεμμύδι.Προσθέτω τα ρολάκια και τα αφήνω 3-4 λεπτά γυρίζοντας τα με προσοχή και από την άλλη πλευρά. Στο τέλος σβήνω με το...