Ανοιχτή πίτα με πατάτα κολοκυθάκι και τσένταρ

Ανοιχτή πίτα με πατάτα κολοκυθάκι και τσένταρ

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν για τουλάχιστον 12-15 λεπτά ελέγχοντάς τες με ένα μαχαίρι. Σε ένα μπολβάζουμε το νερό, προσθέτουμε τη μαγιά και ανακατεύουμε με ένα σύρμα. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το αλεύρι, χωρίς να ανακατέψουμε, ώστε να...