Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Οδηγίες Για τον κιμά, γυρίζω το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι για 2-3’ σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία (7/9) μέχρι να πιούν τα υγρά τους και να πάρουν λίγο χρώμα, ανακατεύοντας τακτικά. Προσθέτω την πιπεριά και στην συνέχεια ρίχνω τον κιμά. Γυρίζω και τον κιμά τακτικά μέχρι...