Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βάφουμε τα χωνάκια με μαύρο χρώμα ζαχαροπλαστικής. Τα στηρίζουμε με προσοχή μέχρι να στεγνώσουν. Στη συνέχεια τα στηρίζουμε ανάποδα βάζοντας την ανοιχτή πλευρά προς τα πάνω. Γεμίζουμε τα 2/3 από κάθε χωνάκι με τη λιωμένη κουβερτούρα και αφήνουμε για 2-3 ώρες μέχρι αυτή να...