Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ετοιμάζουμε τα χορτα, και με το λάδι τα τσιγαριζουμε λίγο μέχρι να πανιασουν, ρίχνουμε την ντομάτα, και νερό ώσπου να βράσουν και να μείνουν χωρίς υγρά με το λαχανί τους χωρίς να γίνουν....νια-νια! Δοκιμάζουμε από αλάτι.Όταν τα χόρτα μας είναι έτοιμα, κάνουμε με την κουτάλα...