Αλμυρά κριτσίνια ζυμωμένα με κρασί ξερή μυζήθρα ρίγανη και κουρκουμά

Αλμυρά κριτσίνια ζυμωμένα με κρασί ξερή μυζήθρα ρίγανη και κουρκουμά

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Βάζετε σε ένα μπολ 60γρ. αλεύρι, το κρασί, τη μαγιά, το μέλι, ανακατεύετε και αφήνετε το μίγμα σε ζεστό μέρος, σκεπασμένο για 30 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτετε το υπόλοιπο αλεύρι, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ζυμώνετε για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να γίνει μια ελαστική και...