Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τα κοχύλια με τυριά και μπρόκολο στον φούρνο Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200° C. Βάζουμε το γάλα με τον ζωμό να ζεσταθούν σε ένα κατσαρολάκι χωρίς να βράσουν. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο με το αλεύρι ανακατεύοντας με ένα σύρμα. Όταν αρχίσει να αφρίζει και να...