Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βράζετε τις πατάτες με τη φλούδα τους σε άφθονο, αλατισμένο νερό. Τις στραγγίζετε κι όσο ακόμη είναι ζεστές, τις ξεφλουδίζετε και τις λιώνετε σε ένα μεγάλο μπολ με το πιρούνι.Προσθέτετε στο μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά, κατά προτίμηση με το χέρι σας. Αφήνετε...