Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Οδηγίες Πλένω καλά τα κολοκυθάκια. Με το ειδικό εργαλείο αδειάζω τη ψίχα τους με προσοχή, να μην σπάσουν. Τ’ αλατοπιπερώνω εσωτερικά και τα κρατάω στην άκρη.Σε ένα μπολ τοποθετώ όλα τα υλικά για την γέμιση και τ’ ανακατεύω καλά.Παίρνω ένα-ένα τα κολοκυθάκια και τα γεμίζω με το...