Χοιρινά σουβλάκια σε γλυκόξινη μαρινάδα

Χοιρινά σουβλάκια σε γλυκόξινη μαρινάδα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Νίκη Μηταρέα
Ανακατεύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε γυάλινο μπολ και βυθίζετε μέσα τα κομμάτια του κρέατος.Σκεπάζετε το μπολ με μεμβράνη, το βάζετε στο ψυγείο και αφήνετε να μαριναριστεί για 2-3 ώρες περίπου, ανακατεύοντάς το κάθε τόσο με ξύλινη ή πλαστική κουτάλα. Περνάτε σε ξυλάκια για...