Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Καθαρίζετε την κολοκύθα και την τρίβετε στον τρίφτη (από τη χοντρή πλευρά). Τοποθετείτε την τριμμένη κολοκύθα σε μπόλ.Βάζετε σε κατσαρόλα τη μαύρη ζάχαρη και το νερό και βράζετε να διαλυθεί η ζάχαρη. Προσθέτετε τότε την κολοκύθα και μαγειρεύετε για 5 λεπτά. Ρίχνετε το ελαιόλαδο...