Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Ρίχνουμε τη μαγιά και το γάλα σε ένα μπολ. Ρίχνουμε και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι. Στον κάδο ενός μίξερ, ρίχνουμε το αλεύρι, μία πρέζα αλάτι και χτυπάμε για λίγο να ανακατευτούν. Βάζουμε το βούτυρο στα...