Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Βάζουμε το αλεύρι σε λεκανίτσα με το αλάτι, τη ζάχαρη, το λάδι και τη μαγιά. Ρίχνουμε το νερό σιγά σιγά ζυμώνοντας μαλακή, ελαστική ζύμη.Την κάνουμε μια μπάλα, την αλείφουμε με λίγο λάδι, σκεπάζουμε και αφήνουμε σε ζεστό μέρος για 30-45 λεπτά να φουσκώσει.Παίρνουμε κομματάκια...