Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Κόψτε τις σκελίδες του σκόρδου στη μέση. Τρυπήστε το κρέας σε 8 σημεία και βάλτε εκεί το σκόρδο.Σε ένα μπολ ανακατέψτε 5 κουταλιές ελαιόλαδο, τη μουστάρδα και τα μυρωδικά (αν χρησιμοποιήσετε φρέσκα, ψιλοκόψτε τα) και αλείψτε με το μείγμα αυτό το κρέας.Αλατοπιπερώστε το και...