Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για το τραπέζι της Καθαρής Δευτέρας και όχι μόνο Τα υλικά της συνταγής κάνουν για μία μεγάλη λαγάνα.Στο κάδο του μίξερ ρίχνετε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι, τη μαγιά, διαλυμένη σε ένα φλιτζάνι νερό, και το αλεύρι.Δουλεύετε σε μέτρια ταχύτητα για μερικά λεπτά, σταματάτε και...