ΦΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ
Βιβλίο Συνταγών
Tips
Εγκυκλοπαίδεια
Αναζητήστε συνταγές
Τυχαία αναπαραγωγή
Το Tip της ημέρας
Καλύψτε το φρεσκοκομμένο αβοκάντο με λεμόνι για να μην ωριμάσει γρήγορα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φοκάτσια με μπέικον και παρμεζάνα
Επιστροφή
Από την ιστοσελίδα
https://koitamagazine.gr/
Συγγραφέας
Koita Magazine
Ένα εκπληκτικό σνακ για πρωινό αλλά και για άλλες ώρες
Διαβάστε όλη τη συνταγή
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΑΓΩΝ ΜΟΥ