Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Τεμαχίζετε τις φέτες του ψωμιού και το βάζετε σε ένα μπολ. Βήμα 2 Το βρέχετε με ½ φλιτζάνι νερό και το αφήνετε να μουλιάσει για 2 περίπου λεπτά. Ύστερα, το στύβετε απαλά για να φύγει το περισσό νερό, χωρίς όμως να το παραστύψετε και να γίνει ζυμάρι. Το βάζετε μαζί με την...