Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Βάζετε το μπέικον σε ένα τηγάνι (χωρίς λάδι) και το τσιγαρίζετε. Βήμα 2 Το αφαιρείτε από το τηγάνι και το κρατάτε στην άκρη.Βήμα 3 Στη συνέχεια, ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Βήμα 4 Μετά, προσθέτετε το καρότο, το σέλινο και συνεχίζετε το...