Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αφήνετε το βούτυρο εκτός ψυγείου για λίγη ώρα να μαλακώσει και στη συνέχει το χτυπάτε με τη ζάχαρη στο μίξερ με το φτερό, στη μεσαία ταχύτητα μέχρι να αφρατέψει το μίγμα.Στο μεταξύ χαράζετε τη βανίλια κατά μήκος στη μέση με κοφτερό μαχαιράκι και ξύνετε τα σποράκια της. Με το...