Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεκινάμε βάζοντας ένα τηγάνι να κάψει καλά. Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μανιτάρια και το θυμάρι για να σοταριστούν. Όταν μαραθούν, μετά από αρκετά λεπτά, προσθέτουμε τον μισό κύβο και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το κρασί και αυτό θα μας πάρει το...