Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ο σολομόςείναι πολύ ωραίο ψάρι και πολύ υγιεινό. Εδώ θα δούμε μια συνταγήγια το πως μπορούμε να απολαύσουμε το σολωμό «στη σχάρα» με λίγα βραστά λαχανικά και μια απίστευτα όμορφη σάλτσα! Εκτέλεση Συνταγής Κατ'αρχάς, βάζουμε τα κομμάτια του σολομου στη σχάρα του φούρνου, αφού...