Αρωματικό ταμπουλέ με κινόα πολύχρωμες πιπεριές και φέτα

Αρωματικό ταμπουλέ με κινόα πολύχρωμες πιπεριές και φέτα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ανδρέας Λαγός
Βάζετε σε ένα μπολ την κινόα, την ντομάτα, το αγγούρι, τις πιπεριές, τα μυρωδικά και τα αποξηραμένα σύκα. Περιχύνετε τη σαλάτα με το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο, πασπαλίζετε με το κύμινο, αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε πολύ καλά.Όταν θέλετε να σερβίρεται πασπαλίζετε πάνω από...