Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Για τα τυρομπισκότα: Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτετε το βούτυρο και ανακατεύετε καλά με τα χέρια ή με μια ελαστική σπάτουλα (μαρίζ), μέχρι το αλεύρι να μουσκέψει από το βούτυρο και το μίγμα να μοιάζει λασπωμένο.Προσθέτετε το γάλα και...