Γιουβαρλάκια με κιμά κοτόπουλου και τραχανά

Γιουβαρλάκια με κιμά κοτόπουλου και τραχανά

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Funky Cook - Food Blogger
Για τα γιουβαρλάκια: Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά, αλατοπιπερώνετε και ζυμώνετε για 3-4 λεπτά περίπου. Πλάθετε τον κιμά σε κεφτέδες, τους ακουμπάτε σε ένα μεγάλο πιάτο και, μέχρι να ετοιμάσετε τη σούπα, τους βάζετε στο ψυγείο.Για τη σούπα: Σε μια ευρύχωρη κατσαρόλα ρίχνετε...