Χοιρινή τηγανιά

Χοιρινή τηγανιά

Από την ιστοσελίδα: http://www.toarkoudi.gr

Υλικά

  • 500 γρ. χοιρινό λαιμό χωρίς κόκκαλο κομμένο σε κύβους
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • ξερό θυμάρι
  • 1 λεμόνι


Οδηγίες παρασκευής

Ζεσταίνουμε καλά το ελαιόλαδο σ' ένα τηγάνι.

Ρίχνουμε το χοιρινό και το καψαλίζουμε - ροδίζουμε - πολύ καλά απ' όλες τις πλευρές.

Μετά από 15 λεπτά σοτάρισμα περίπου προσθέτουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό.

Αφήνουμε το χοιρινό να πιει τα υγρά και μετά από 10 λεπτά αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με τον χυμό λεμονιού, πασπαλίζουμε με θυμάρι και σερβίρουμε αμέσως.


Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.