Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Μουσκεύουμε το ρύζι για 20 λεπτά και το σουρώνουμε. Βράζουμε 1 λίτρο νερό σε μια κατσαρόλα και διαλύουμε τους 2 ζωμούς κότας. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και τα βάζουμε στην άκρη. Στη συνέχεια σβήνουμε με κρασί και...