Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Μουσκεύουμε το ρύζι για 20 λεπτά και το σουρώνουμε. Βράζουμε 1 λίτρο νερό σε μια κατσαρόλα και διαλύουμε τους 2 ζωμούς κότας. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε λίγο βούτυρο και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και τα βάζουμε στην άκρη. Στη συνέχεια σβήνουμε με κρασί και...