Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Ντύνετε 4 ατομικά μπολάκια με πλαστική μεμβράνη.Βήμα 2 Βάζετε 3-4 κουταλιές νερό σε ένα φλιτζανάκι, ραντίζετε μέσα τη ζελατίνα και την αφήνετε να μουλιάσει για 5-10 λεπτά. Βήμα 3 Αναμιγνύετε την κρέμα γάλακτος με το γάλα σε ένα κατσαρολάκι και τα αμύγδαλα και ζεσταίνετε...