Ταρτάρ τόνου με αβοκάντο και τραγανό γουοντόν

Ταρτάρ τόνου με αβοκάντο και τραγανό γουοντόν

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για τον τόνο ταρτάρ Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ και τα μαρινάρουμε για 5 λεπτά περίπου.Σερβίρουμε με τη σαλάτα αβοκάντο, την υπόλοιπη βινεγκρέτ και τα τηγανητά φύλλα γουοντόν.Για τη βινεγκρέτ τζίντζερ-σόγια Τοποθετούμε όλα τα υλικά εκτός από το ηλιέλαιο στον κάδο...