Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σ ένα μπολ βάζω τη μαγιά,το νερό με τη ζάχαρη και το αφήνω 10'. Έπειτα προσθέτω 2 κσ ελαιόλαδο. Σε ένα άλλο μπολ βάζω το αλεύρι, το σιμιγδάλι, το αλάτι και τ' ανακατεύω όλα μαζί. Αφότου περάσουν τα 10' προσθέτω σιγά σιγά το αλεύρι στο μπολ με τη μαγιά και ζυμώνω μέχρι η ζύμη να...