Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό και εύκολο πιάτο για το μεσημεριανό σας Κατ’ αρχάς πλένουμε τα κολοκύθια και αφαιρούμε το κοτσάνι και λίγο από το πίσω μέρος.Με το ειδικό εργαλείο ή με ένα κουταλάκι αφαιρούμε το εσωτερικό από τα κολοκύθια.Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το μισό από το ελαιόλαδο και...