Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Συνοδεύουμε με λίγη σάλτσα και πατάτες φούρνου ή ψητά λαχανικά Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 160 βαθμούς. Αλατοπιπερώνουμε το κρέας. Σε μια μεγάλη και φαρδιά κατσαρόλα -κατά προτίμηση να μπαίνει και στο φούρνο- ή σε μια γάστρα ζεσταίνουμε το λάδι και ροδίζουμε το κρέας από όλες...