Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Γλυκό του κουταλιού συκαλάκι απο την Νίκη Τσαρνά!
Καθαρίζουμε τα συκαλάκια,τα αφήνουμε στο νερό για 2-3 ώρες,τα σουρώνουμε και τα βράζουμε σε φρέσκο νερό
Βάζουμε τα συκαλάκια να σταθούν για μισή ώρα σε νερό που έχουμε ρίξει την γαλαζόπετρα
Τα ξεπλένουμε καλά,τα πιέζουμε ελαφρά...