Μιλφέιγ από τηγανίτες ρεβιθιών και μελιτζάνα με σάλτσα πορτοκάλι

Μιλφέιγ από τηγανίτες ρεβιθιών και μελιτζάνα με σάλτσα πορτοκάλι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Σιμόνη Καφίρη
Κόβετε τις μελιτζάνες σε ροδέλες πάχους 2εκ. Τις αλατίζετε και τις αφήνετε σε σουρωτήρι για 30 λεπτά. Τις χαράζετε με μαχαίρι, τις αλείφετε με λάδι και τις ψήνετε στους 180° C για 25 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν.Στο μεταξύ ετοιμάζετε τις τηγανίτες: πολτοποιείτε στο...