Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Κομπόστα Καθαρίζουμε τον ανανά πολύ καλά και τον κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το νερό με τη ζάχαρη, το μέλι, τη βανίλια και τα γλυκάνισα για 3 λεπτά (από όταν ξεκινήσει ο βρασμός). Ρίχνουμε έπειτα τα κομμάτια του ανανά και βράζουμε για άλλα 3 λεπτά....