Γλυκό ψωμί με κολοκυθάκια και μπαχαρικά

Γλυκό ψωμί με κολοκυθάκια και μπαχαρικά

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Προσαρμόζουμε τη σχάρα σε μεσαία θέση και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Λαδώνουμε μία φόρμα ψωμιού 22x12 εκ. Τρίβουμε τα κολοκυθάκια χρησιμοποιώντας το τρίφτη με τις μεγάλες τρύπες . Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα μπολ το οποίο έχουμε σκεπάσει με μεμβράνη στον...