Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστή ομελέτα με φρέσκα μανιτάρια, τυριά και πατάτες Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες και στη συνέχεια χτυπάμε τα αυγά και προσθέτουμε λίγο μαϊντανό. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.Σε ένα τηγάνι, ζεσταίνουμε σε σιγανή φωτιά το ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τις...