Μοσχαράκι κοκκινιστό ‘αλά χασάπα’ - Ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό

Μοσχαράκι κοκκινιστό ‘αλά χασάπα’ - Ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
• Τρίβουμε χονδρά τις ντομάτες * Στην κατσαρόλα βάλτε το ελαιόλαδο και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσει καλά το κρέας * Σβήνουμε με το κρασί * Προσθέτουμε τον πελτέ και τις ντομάτες. μετά το καυτό νερό * Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, την κανέλα και την ζάχαρη* Ανακατεύουμε καλά και...