Φιλέτο μπακαλιάρου αλά πολίτα με αγκινάρες και καρότα

Φιλέτο μπακαλιάρου αλά πολίτα με αγκινάρες και καρότα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε απαλά τα φρέσκα κρεμμυδάκια καθώς και το τριμμένο κρεμμύδι. Ρίχνετε το καρότο και τις καρδιές της αγκινάρας, προσθέτετε ένα νεροπότηρο χλιαρό νερό, αλατοπιπερώνετε και μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά περίπου για 30 λεπτά,...